Tondach Ereszcsatorna Rendszer - Bemutató

Az ereszcsatorna, amely a tető disze lesz, és sokáig az is marad. Tökéletes illeszkedés, hosszú élettartam és elegáns megjelenés jellemzi a Tondach ereszcsatorna-rendszerét, amely téglavörös, barna és antracit színben is megvásárolható.

Tondach Ereszcsatorna Rendszer - Bemutató

Egy tető nem csupán cserepekből és lécekből áll, hanem több különféle tartozék alkotja meg azt a rendszert, mely biztonságot nyújt a lakók számára. Ezek biztosítják tartósságát, és az épület esztétikai megjelenésében is fontos szerepet játszanak.

A Tondach ereszcsatorna rendszerét úgy tervezték meg, hogy kiemelkedő funkcionalitás és élettartam mellett a tető dísze lehessen.

Íme 4 ok, amiért érdemes a Tondach ereszcsatorna rendszert válasszuk:

1. Felületkezelés

Az öngyógyuló horgany réteggel ellátott masszív acéllemezt további megnövelt vastagságú, alacsony súrlódási együtthatójú HDP bevonattal láttuk el mind a külső és a belső oldalon egyaránt.

Ez nem csupán a korrózió elleni védelmet növeli, de a csatorna színtartósságát is évtizedeken keresztül biztosítja.

Emellett javítja a termék ellenállóságát a szállítás és felszerelés közbeni esetleges karcolásokkal szemben.

Tondach Ereszcsatorna Rendszer

A belső oldali felületkezelés hatékony védelmet biztosít az esetlegesen beeső fém tárgyak elektrokémiai korróziós hatásával szemben is.

2. Kapacitás

 A 333 mm-es kiterített csatornaméret és a hozzá csatlakozó 100 mm átmérőjű lefolyó rendszer az érvényes szabványoknak megfelelően a családi házas alkalmazások döntő részében tökéletes vízelvezetést biztosítanak.

A szükséges rendszerelemek kiválasztásához kérje szakember segítségét, vagy vegye igénybe ingyenes mennyiségszámító szolgáltatásunkat.

3. Kivitelezés

Az előregyártott rendszerelemek biztosítják a tökéletes illeszkedést és egyenesfutást. A Tondach ereszcsatorna rendszere többféle illesztési módot biztosít, így a szakemberek az általuk nagyobb gyakorlattal alkalmazott megoldást választhatják.

Az ereszcsatorna illesztéseket gumis gyorscsatlakozó bilinccsel, vagy a kónikus kialakításnak köszönhetően akár toldva, szegecseléssel is lehetséges rögzíteni.

A tartóvasakon elhelyezett mélypont jelölések segítik a megfelelő lejtés beállítását.

4. Geometria

A félköríves külső peremes kialakítás extra merevítésként biztosítja a termék szerkezeti stabilitását, ellenállóbbá teszi a mechanikai hatásokkal szemben (pl. nekitámasztott létra), továbbá biztosítja, hogy a csapadék szélsőséges esetekben is kizárólag a megfelelő irányban távozhasson a csatornából.

Tondach Ereszcsatorna Rendszer

A belső peremes rendszerekkel ellentéteben itt nem kell tartanunk a jég szétfeszítő hatásától és az esetleges horpadásoktól sem.

Tondach Ereszcsatorna Rendszer